Børnetøj Aalborg

Hos Little Reusers kan du sælge og købe børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole. Nogle vælger at kalde os for et brugtmarked, loppesupermarked, eller genbrugsbutik. Andre kalder det secondhand, vintage og retro. I virkeligheden kan du købe og sælge alt børneudstyr hos Little Reusers. Vi plejer at sige at alt kan sælges hvis bare prisen er rigtig.
For med Little Reusers koncept bestemmer du selv om du vil købe eller sælge. Det er op til dig om du vil spare penge eller tjene penge, uanset hvad du vælger gavner du både din pengepung og miljøet.
Vi sælger ud af folks private børneudstyr. Det meste er brugt børnetøj Aalborg, men du vil også kunne finde helt ubrugt tøj, sko m.m., som primært skyldes fejlkøb.
Du booker en stand, sætter prisen på dine ting og stiller dem pænt på hylderne. Salget af dine brugte ting ordner vi, helt uden at du behøver at være tilstede i butikken! Efter vi har solgt dine ting sætter vi pengene direkte ind på din konto.
Little Reusers består af indtil videre 2 butikker i Aalborg og Nørresundby.  Hver butik har mange stande der står til din rådighed. På standene kan du sælge dit brugte børnetøj Aalborg.
Du kan bestille din stand i dag direkte her på siden. Du skal bare vælge om det skal være i Aalborg eller Nørresundby, du vil sælge dit børnetøj.

Little Reusers børnetøj Aalborg er et paradis for dig, som elsker at gå på loppemarkeder og handle brugte varer til en god pris. Året rundt kan du i fred og ro gå rundt i vores store indendørs loppesupermarked og finde gode varer. Der er priser på alle varerne, så du bliver fri for at ”prutte” om prisen, men vi er helt sikre på, at du altid tager herfra og har gjort en god handel, på børnetøj Aalborg.

Klik her for at book en stand | Se vare i butikken

Børnetøj Aalborg